torstai 26. toukokuuta 2016

Hämeenlinnassa

Yksi kesän tavoitteista on tehdä kotimaanmatkoja tuntemattomiin kaupunkeihin. Maanantaina lähdettiin poikaystävän kanssa toteuttamaan tätä ja suunnattiin kesäretkelle Hämeenlinnaan! Ala-asteella tehtiin jossain vaiheessa muistaakseni luokkaretki linnaan ja vankilamuseoon, ja tuo retki taitaa olla ainoa aiempi kokemukseni Hämeenlinnasta. Maanantaina hypättiin siis junaan ja lähdettiin kiertelemään kaupunkia.

Oon jo pitkään halunnut päästä pyörimään ja ihmettelemään johonkin vanhaan linnaan. Tällä retkellä toiveeni toteutui, kun käytiin Hämeen linnassa. Oli kivaa! Linnahimoni ei vielä täysin laantunut, ja vähän toivonkin pääseväni kesän aikana vielä vaikkapa Turun linnaan. Linnakierroksen jälkeen käveltiin keskustaan, haettiin eväitä kaupasta ja mussutettiin niitä rannassa. Sofian suosituksesta poikettiin myös kahvilla ihanassa Laurell-kahvilassa. Löydettiin geokätkö ja melkein toinenkin. Pidin tästä retkestä.

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

6 kommenttia:

 1. Onpas kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Onpa Hämeenlinnas kaunista! Onks sul antaa vinkkejä missä kannattaa seikkailla? Oon menos piristää ystävää pääsykokeitten jälkee sinne :-)

  Sun kesän tavote täyttyy myös, kun piisamit pääsee reissuun! ;-) Pitäis sopia tarkemmin kaupungista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden lisäksi ei oo hirveesti vinkkejä, kun pyörittiin lähinnä vaan keskustan alueella ja linnan ympärillä :-D Vankilamuseo on hämärien muistikuvien perusteella ainakin aika siisti!

   Totta! Esimerkiks Porvoo vaikuttais tosi hyvältä! :-)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia! Ihanan kesäisiä <3 :>!

  VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni :-)