torstai 12. toukokuuta 2016

kahden kuun kuulumisia

En oo pitkään aikaan kertonut kuulumisia täällä blogin puolella. Nyt siihen tulee muutos. Yritin jotenkin tiivistää viimeiset puolitoista kuukautta samaan postaukseen, joten tekstiä tuli enemmän kuin yleensä. Toivottavasti tämän jaksaa selata läpi, tsemppiä lukemiseen :-D

Lisäsin muuten tuollaisen "tykkäsin"-napin kaikkien postausten loppuun. Klikkailkaa siis sitä, jos piditte postauksesta!

Untitled Bike and cherry blossoms 2

Toukokuun alun aikana oon viettänyt paljon aikaa ulkona joko auringonottopuuhissa tai muuten seikkaillen. Ollaan poikaystävän kanssa käyty kuvaamassa rannoilla, puistoissa ja varsinkin sisäpihoilla. Yritettiin myös saada kuvia Frenckellin aukion kirsikankukista, mutta oltiin liian myöhään liikkeellä. Melkein kaikki terälehdet olivat jo pudonneet kun päästiin paikalle, nyyh.

Äitienpäivän aikoihin vietin muutaman päivän vanhempien luona kotiseudulla. Oli niin ihanaa, kun esimerkiksi ulkonäkö ei ollut päällimmäisenä mielessä, vaan pystyi jotenkin stressittömämmin nauttimaan kesäisistä päivistä. Kotikotireissulla kävin myös piknikillä ihanien ystävien kanssa, näin perhettä ja sukua ja touhusin koirien kanssa. Tampereellakin on mukavaa: kevään viimeisen luennon jälkeen riensin tyttöjen kanssa Jennin leipoman juustokakun ääreen. Tehtiin kivoja suunnitelmia kesäksi, muun muassa (melkein) perinteinen kotimaanmatkailureissu!

Untitled

Epäjohdonmukaisesti kerron huhtikuusta vasta toukokuun jälkeen. Huhtikuun puolella saatiin nauttia poikaystävän kanssa bilepaketista, jonka voitin viime vuonna opiskelijapippaloista. Pakettiin kuului yö hotellissa, kolmen ruokalajin illallinen Hullussa Porossa sekä drinkkilippuja ja sisäänpääsy baariin. Nautin erityisen paljon ruuasta, sillä opiskelijalla harvoin on varaa ravintolaillallisiin. Loimutettu nieriä oli herkullista!

Huhtikuussa tehtiin erääseen kurssiin liittyvä opintomatka Helsinkiin. Kävimme muun muassa Suomalaisen kirjallisuuden seuran tiloissa ja Muoto-opin arkistossa. Instagramiin päivitinkin kuvaa SKS:n arkistohuoneesta, ihan mieletön paikka. Pari päivää ennen vappua osallistuttiin 3500 muun opiskelijan kanssa Särkän märkään. Osa Särkänniemen laitteista oli auki opiskelijoille ja tapahtuman jälkeen pääsi vielä halutessaan jatkoille. Oli hauskaa harmaasta kelistä huolimatta, ehkä mennään ensi vuonnakin.

Bike and cherry blossoms Untitled

(Tuossa yläpuolella on muuten kuva kirsikankukasta! Tuo oli yksi harvoista kukkarykelmistä, jotka eivät näyttäneet vielä kuolleilta.) Vappu meni mukavan rauhallisesti. Kiertelimme vapputorilla, katselimme teekkarikastetta ja nautimme ihanasta kelistä. Illalla otettiin kuoharipullo kainaloon ja lähdettiin käymään keskustassa. Ei viivytty pitkään, ja vappupäivänä selvittiinkin reippaina piknikille lähipuistoon. Tää kevät on kokonaisuudessaan ollut jotenkin tosi kiva, kun koulussa ei ole ollut mitään älyttömän kiireisiä kursseja ja keli on ollut lähiviikkoina mitä parhain. Kesätöitä tosin en ole löytänyt, joten opiskelu jatkuu vielä kesällä. Mulla on silti tosi hyvä fiilis tulevasta, vaikka stressin aiheita löytyykin. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva kevät!

Untitled Untitled

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa siltä että on ollut sopivan paljon kaikkea mukavaa tekemistä! Ja noi kuvat missä näkyy terälehtiä maassa on upeita, ei yhtään huono juttu vaikka oli ehtinyt tippua :) Noista tulee mieleen keväinen Pariisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on ollut monta kivan touhukasta päivää! Kiitos paljon! :-)

   Poista
 2. Kiva toi "tykkäsin"-nappi, enpä oo ennen törmännytkää moiseen ideaan :-)
  Ihanii kuvia; sun kuvissa on aina tosi raikas tunnelma. Oot taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus sellaset "en tykkää"-, "ihan ok"- ja "tykkään"-napit. Päätin et tuon yhden noista takasin! Kiitti paljon! :-)

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni :-)