perjantai 6. toukokuuta 2016

vihreät liehuhousut

Olen jonkin aikaa salaa ihaillut liehuvia, leveälahkeisia housuja. Sovittelin jo viikkoja sitten muutamia mustia yksilöitä, mutta rohkeus ei riittänyt ja jätin pöksyt kauppaan. Kun löysin viimeviikkoisella Ideapark-reissulla nämä smaragdinvihreät ihanuudet, en voinut enää vastustaa. Täydelliset kesähousut! Puin niiden kaveriksi valkoisen paidan ja tennarit sekä mamman vanhan pikkulaukun. Yhtä hyvin nuo käyvät myös juhlaan. Korkokengät vain jalkaan, paita vaihtoon ja vähän panostusta tukkaan! Väljät housut ovat H&M:n Conscious-mallistosta.

Liehuhousut 3 Untitled Liehuhousut 2 Liehuhousut 4 Untitled

6 kommenttia:

 1. Mahtavat pöksyt! :-) Miäkii testailin viime viikolla harmaita liehuja, muttei mullakaan rohkeus riittänyt. Sulle noi sopii kyllä upeesti :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu kiitos! Kokeile säkin vielä uudestaan, sullekin varmasti kävis hyvin tollaset :-)

   Poista
 2. Komppaan edellisiä! Upeat! :) Voi kun itsekin löytäisi sopivat yksilöt jostain! Katselin sellaisia pohkeenpituisia, mutta näytin entistä kääpiömmältä niissäkin, pöh :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hmm ehkä tuollaiset pitkät sopisivat sulle, omat jalat tuntuivat ainakin saavan tuon korkean vyötärön ja pitkien lahkeiden ansiosta lisää pituutta :-)

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni :-)