maanantai 6. kesäkuuta 2016

epäonnistuneet kuvat

Välillä täytyy nauraa itselleen. Nyt on tullut sen aika, ja ajattelin jakaa materiaalin teidänkin kanssanne. Tykkään panostaa kuviin ja mulle on tärkeää, että ilmeet ja asennot ovat kohdillaan ja että kuvat on käsitelty kivasti. Alla olevista kuvista näkyy hyvin se, että suuri osa otoksista on enemmän tai vähemmän kummallisia. Näissä muokkaukset ovat hävettävän huonoja ja tuo yksikin on ihan vihreä. Ehkä se ei haittaa, sillä näistä näkyy nyt myös se, että aina eivät muokkauksetkaan onnistu. Skipataan tällä kertaa pidemmät tekstit ja mennään suoraan kuvien pariin!

Fail 1 Tää on mun lemppari!
  Fail 2Toinenkin ilmeilykuva. Suuni näyttää vähän samalta kuin hymy-emojilla.
  Fail 7&8En tosiaan tiedä, mitä vasemmalla tapahtuu. Lopullinen sekoaminen? Oikealla taidan suunnitella maailman valloitusta.
  Fail 3Tulee hyviä kuplia kun keskittyy kovasti.
  Fail 6Tukka ja pöksyt kohdillaan. Ja aurinkolasit tippuu päästä.
  Fail 5Mitä tapahtuu?

8 kommenttia:

 1. Ihana, mahtava Vekku! Hauskoi kuvii :-)

  VastaaPoista
 2. Toi vika on loistava! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tollasta ilmettä näkee mulla kyllä harvoin :-D

   Poista
 3. Hahaaa ihania! :D Tuo maailmancalloituskuva on paras, siihen kun muokkaisi jonkun liekkipallon köteen! :D Munkin epäonnistuneet kuvat ovat just sitä ilmeiden ihmeellisyyttä, mutta onneksi välistä löytää helmet julkaistavaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitti! :-D Mustakin tuntuu, että kuvien joukossa on yleensä aika joukko tällaisia ja vain muutama julkaisukelpoinen.

   Poista
 4. Ihania kuvia nää on! :D

  VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni :-)