maanantai 11. heinäkuuta 2016

odotukset petetty

Petyimme lauantaina pahan kerran, kun uhkaavalta näyttävä myrsky jatkoikin matkaansa toisaalle ja jäimme ilman dramaattisia myrskykuvia. Olimme alun perin kuvausretkellä Naistenlahdessa ja katselimme paikkaa kohti lipuvia ukkospilviä. Kuulimme ukkosen jyrinää ja päätimme lähteä kotiin ja asettautua ikkunoiden läheisyyteen kuvausvalmiuteen. Odotimme innolla salamointia ja synkkää taivasta, mutta loppujen lopuksi koko päivänä ei edes satanut, saatika kunnolla ukkostanut tai salamoinut, vaan myrsky lipui ohitsemme jonnekin muualle. Odotukset petetty. Onneksi päivä oli myrskyttömyydestään huolimatta kiva.

Tällä kertaa siis tällainen tarina & fiilistelykuvia -postaus. Voisi toteuttaa useamminkin, tämän tekeminen oli kivaa! Kuvissa esiintyvät ensi kertaa myös lyhennetyt kutrini ja aiemmin mainittu keskijakaus. Tuo raitamekko on tämän kesän ehdoton lempparivaate, haluaisin käyttää sitä joka päivä.

Untitled Boat 1 Untitled Fly there Untitled Boat 2 Storm

2 kommenttia:

  1. Ootte kyl vaa niin etevii kuvaajii! Joka kerta ihmettelen entistä enemmän teiän taitoi :) Toi mastokuva on ihanan kesänen, tulee ihan meri-ikävä!

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni :-)