torstai 29. toukokuuta 2014

sun seuras mulle maittaa

Pääsykokeet hidastavat postaustahtia. Oon mä sentään lukemisen lisäksi jotain muutakin puuhaillut. Ainakin oon mussuttanut kaikenlaista, sillä suurin osa puhelimesta löytyneistä kuvista liittyy jotenkin ruokaan (tai juomaan). Näiden alla havainnollistettujen tapahtumien lisäksi oon käynyt katsomassa ystäväpariskunnan uutta perheenlisäystä, pientä koirua! Niin ihana ilmestys Treffattiin muutenkin muutaman ihanuuden kanssa pitkästä aikaa. Geokätköjäkin on löytynyt paljon lisää. Palkkapäivänä ostin uuden vahan autoon ja hieroinkin sen peltiin jo samana päivänä. Kyllä Nissani nyt kiiltää. Seuraavaksi sitä luvattua kuvamateriaalia.


Ravintolapäivä koettu! Käytiin mm. Ainon kahvilassa Uuden päivän studiolla ja kierrettiin hiukan Tampereen keskustan kojuja. Haettiin lopulta kuitenkin vaan ihan tavallisesta kahvilasta smoothie ja jäälatte, joiden kanssa istuskeltiin rannassa.

IMG_3815ps2

Kiivijäätelöä! 

IMG_5356

Pääsykoekausi pyörähti käyntiin Jyväskylällä ja suomen kielellä. Illalla sai hiukan nautiskella mamman kanssa:

IMG_5478-001

Nautiskelu jatkui eräänä toisenakin iltana, joskin erilaisessa seurassa. Teemana oli Ranska:

IMG_5442ps

4 kommenttia:

 1. Miten sulla on menny pääsykokeet? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntu et ainakin paremmin kun viime vuonna :-) Hiukan tärisyttää, haluisin jo tietää tulokset!

   Poista
 2. Anonyymi1/7/14 11:08

  Ootko lopettanu blogin pitämisen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kokonaan, mutta vähän vahingossa on ollut nyt taukoa. Jos se kesäkin joskus vielä Suomeen saapuu niin kameraa on mukavampi käytellä, parempia kuvausilmoja odotellessa siis :-) Puhelinkuvapostauksia toki saisin aikaan, mutta niitä tuntuu jo ennestään olevan liikaa.

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni :-)