torstai 14. tammikuuta 2016

alkuvuoden kuulumiset

Puolet joululomasta vierähti kotikotona koiranpentua paijatessa ja perheen kanssa touhuillessa. Toisen puolen oleskelin Tampereella. Uuttavuotta vietettiin oikein mukavalla porukalla luonani ja käytiin katsomassa myös Ratinan ilotulitusta ja käväistiin baarissa. Sekoiteltiin herkullisia ja oikeaoppisia vodkamartineja! Uuden vuoden lupauksia ei tullut tehtyä kuin yksi: aiotaan katsoa joka päivä uutiset ennen nukkumaanmenoa.

Loman aikana tuli kierreltyä ympäri Tamperetta poikaystävän kanssa ja kuvailtua vanhalla Canonillakin pitkästä aikaa. Uskaltauduttiin melkein 30 asteen pakkasillakin ulos kameroiden kanssa ja käveltiin jäällä ja hiippailtiin hylätyssä tehtaassa. Melkoisen rankkoja reissuja, pakko myöntää. Päätin myös vihdoinkin leikkauttaa tukastani kuivahtaneet latvat pois. Tukka lyheni siis seitsemisen senttiä ja tuntuu ja näyttää nyt paljon hyväkuntoisemmalta.
       
Tällä viikolla palasin taas yliopistolle. Lukukausi alkoi viime vuoden puolella tehdyn seminaarityön esittelyllä ja muutamalla uudella kurssilla. Mikään niistä ei ainakaan vielä saa minua hihkumaan innosta, mutta yhtä juttua odotan: huhtikuussa suunnataan ekskursiolle Helsinkiin ja muun muassa Kotimaisten kielten keskukseen! Kuulostaa aika huikealta suomenopiskelijan korvaan.
  Fragile Me and my Canon Icy grass
Iceskating under a pastel sky Untitled Winter sunset

2 kommenttia:

Kommentti piristäisi päivääni :-)