perjantai 12. helmikuuta 2016

loskainen mutta iloinen perjantai

Tänään olen iloinnut siitä, että sain lähdettyä ulos kuvaamaan valoisaan aikaan. Oli kamala ilma ja kengät kastuivat loskasta, mutta eipä se juuri haitannut, kun fiilis oli niin hyvä. Kävelin ihan vain kotikulmilla ja yllätyin positiivisesti siitä, että tutuissakin mestoissa oli jotakin kuvattavaa. Toinen ilon aihe tänään oli vuoden ensimmäinen palkka! Olin siis tammikuussa avustajana tv-sarjan kuvauksissa ja työtunteja kertyi varmaankin alle kaksi. Palkkio ei todellakaan suuruudellaan pienuudellaan päätä huimannut, mutta on mukavaa, että tilille joskus tuleekin jotain pelkkien menojen sijaan.

Kolmas asia, mistä olen tänään jo valmiiksi iloinnut ja innostunut, on huominen päivä. Illalla on luvassa juhlintaa, sillä vietämme poikaystävän kanssa tavallaan toista vuosipäivää. Tai ensitapaamisen vuosipäivää, en oikein tiedä kummaksi sitä voisi kutsua. Ollaan heti tuosta tapaamisesta alkaen oltu aika tiiviisti yhdessä, joten kai sitä voisi vuosipäiväksikin nimittää. Tapasimme siis helmikuisissa opiskelijabileissä pari vuotta sitten ja pidän siitä, että ollaan otettu tavaksi käydä niissä samaisissa helmikuun bileissä vielä nykyäänkin. En malttaisi enää odottaa!
  Yellow lights Criss cross Melting snow Snow dropping

4 kommenttia:

  1. Ihana tunnelma etenki toisessa ja vikassa kuvassa! Jotenki rauhottava, vaikka sää ei ehkä sitä ollukaan. Ja hei ihanaa vuosipäivää! :)

    VastaaPoista
  2. oi onpa ihana tunnelma näissä kuvissa! : )

    www.terhisuanto.blogspot.com

    VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni :-)