talvibanneri_1040

lauantai 2. huhtikuuta 2016

luonnonkosmetiikkahankinnat

Aiemmin mainitsin, että haluan siirtyä pikku hiljaa luonnonmukaisempaan kosmetiikkaan ja ihonhoitotuotteisiin. Luin meikkien sisältämistä myrkyistä ja haitallisista aineista ja tein tutkimusta hyväksi havaituista tuotteista varsinkin luonnonkosmetiikkablogeista. Innostuinkin aika paljon ja vaihdoin saman tien lähes kaikki päivittäin käyttämäni tuotteet. Mineraalimeikit hankin jo muutama viikko sitten ja nuo loput kuvissa näkyvät purkit saapuivat Biodellyltä eilen. Meikkipussin sisältö päivittyi siis tällaisilla tuotteilla:

(Nimeä klikkaamalla pääsee tuotesivulle)

Untitled Untitled

Ihonhoitopuolella olen kokeillut nyt kahdenlaista öljyä, jojobaa ja porkkanaa. Tein monia kokeiluja (käytin kosteutukseen pelkkää öljyä aamuin ja illoin, käytin öljyä vain iltaisin, sekoitin öljyä kosteusvoiteeseen jne.) ja luulen, että löysin itselleni sopivan tavan käyttää öljyä. Omalla pintakuivalla ihollani pelkkä öljy ei toimi, mutta kosteusvoiteeseen sekoitettuna se imeytyy hyvin ja selvästi hoitaa. Käytän puhdistuksen viimeistelyyn Cattier Paris'n misellivettä ja aion hankkia myös jonkin kasvoveden, kun tuo loppuu. Eilen saapuneet, kuvissa näkyvät ihonhoidon uudet tulokkaat ovat siis Mossa Moisturising antioxidant day cream -kosteusvoide ja Cattier Paris'n savinaamio

Kosmetiikka-aiheiset tekstit eivät varmaankaan lopu tähän, sen verran olen aiheesta innostunut. Tuntuu kuin olisin tähän asti hoitanut ihoani väärin ja tunkenut sinne turhia myrkkyjä ja muuta epäluonnollista ja nyt vasta tajunnut, että on muitakin vaihtoehtoja!

Untitled

4 kommenttia:

 1. Voi miten ihania tuotteita! Luonnonkosmetiikkahullun sydän sykkii tällaisille postauksille. ;) Olen käyttänyt itse tuota Paris Cattierin herkän ihon naamiota ja se on hinta-laatu -suhteeltaan tosin hyvä tuote. :) Ainut vaan, ettei kannata antaa sen kuivua iholle. Mossan misellivesi ja kasvovesi tulevat jonkin ajan päästä mulla kokeiluun, jahka aikaisemmat tuotteet tulee käytettyä. Tosi mukava lukea, että olet valveutunut kuluttajana -pienellä(kin) asioilla sitä maailmaa parannetaan. ^__^ -Mulan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! Ja hyvä vinkki tuo ettei naamion kannata antaa kuivua iholle. Pesen ensi kerralla sen vähän aiemmin pois :-) Pikku hiljaa tosiaan parempia valintoja kohti!

   Poista
 2. Todella järkevän päätöksen olet tehnyt kosmetiikan suhteen! :) Itse huomaan joka päivä uudelleen ja uudelleen miten positiivisesti luonnonkosmetiikka vaikuttaa ihooni. Plus että on ihanaa tietää tuotteiden olevan oikeasti turvallisia. Tuo misellivesi on muuten huippuhyvä, tykkään! Omasta meikkipussista löytyy myös tuo Zuiin kulmakynä; muotoilu ei voisi olla parempi. Tsemppiä luonnonkosmetiikkaan tutustumiseen! Kirjoitan luonnonkosmetiikkablogia http://luonnollisempi.fi jos kiinnostaa käydä kurkkimassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellivesi ja kulmäkynä ovat olleet mullekin mieleisiä! Kulmakynän käyttö vähän epäilytti aluksi, kun väri näytti aivan harmaalta :-D Onneksi se näyttää kasvoilla tosi luonnollisen väriseltä, kylmältä ruskealta. Kiitos paljon tsempeistä! Käyn tutustumassa sun blogiin vielä lähemmin, oon muutaman kerran käynytkin jo aiemmin kurkkimassa :-)

   Poista

Kommentti piristäisi päivääni :-)