maanantai 25. heinäkuuta 2016

reppu nro 2

Keskiviikkona lähdettiin (ainakin määrällisesti) hiukan vajaan suomityttöporukan, eli Sofian (Soffe kirjoittaa myös blogia, klik!) ja Niinan kanssa perinteiselle kesäretkelle. Viimeksi kohteena oli Hanko, tällä kertaa lähdimme kohti Porvoota. Kannoin kameraakin mukana, mutta ei tullut juuri räpsittyä kuvia. Kiertelimme vanhassa Porvoossa, kävimme jäätelöllä ja syömässä, kahvilla ja ihan pikkuisen ostoksilla. Iskimme kukin silmämme ihanaan Loqi-merkkiseen, pionikuvioiseen reppuun, ja reppuja oli tarjolla sopivasti kolme kappaletta. Päädyimme siis ostamaan tiimireput. Tykkään tuosta tosi paljon! Bongailimme myös geokätköjä ja pokémoneja (olen koukussa). Kaiken kaikkiaan oli kiva retki!

Nämä kuvat on otettu Tampereella Hatanpään Arboretumissa. Kuvien ottamisen yhteydessä tajuttiin, että otettiin mun edellisen reppuostoksen esittelykuvat viime syksynä samassa paikassa. Sattumaako?

Backpack 2 Untitled Backpack 1

5 kommenttia:

 1. Se on täydellinen <3

  VastaaPoista
 2. Onpa nätti reppu ja kuvauspaikka! :) Pokemon Go on oikeesti koukuttava, haha. :D
  Ps. Ihana banneri sulla!

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista

Kommentti piristäisi päivääni :-)