talvibanneri_1040

lauantai 20. toukokuuta 2017

Kirsikankukkia ja kevätkuulumisia

Cherry blossom

Kirsikankukkia! Kerrankin oltiin ajoissa paikalla. Viime vuonna kaikki terälehdet olivat jo pudonneet, kun teimme kuvausretken paikalle.

Kesäsuunnitelmissa on ainakin töitä (sain kaksi työapaikkaa!), itsenäistä opiskelua ja toivottavasti yksi ulkomaanmatka. Hain harjoittelupaikkaa ensi syksyksi, ja jos saan paikan, kuljen neljä kuukautta junalla Tampereelta Helsinkiin. Jostain syystä ramppaaminen ei huolestuta, sillä paikka olisi aika lailla täydellinen tämän hetken kiinnostuksenkohteisiini ja opiskeluaikatauluuni nähden.
  L1021012 Cherry blossom (5) L1020968

Kevään aikana olen muun muassa päässyt suunnittelemaan nimistöä uudelle asuinalueelle, juomaan skumppaa koulussa, viettämään kivaa vappua, odottelemaan yhtä ystävää saapuvaksi takaisin Suomeen ulkomailta ja näkemään niitä, jotka täällä ovat. Sain viettää yhteistä aikaa äitini ja veljeni kanssa pitkän tauon jälkeen. Olen saanut kukkia ja käynyt kakulla ja jäälattella. Olen tehnyt tyylikokeiluja, joista suurin osa on ihme kyllä onnistunut. Olen kasvattanut omaa, luonnollista hiusväriäni esiin. Leikkasin tukkaani reilusti pari kuukautta sitten, mutta haaveilen taas hiukan lyhyemmästä mallista.
  Cherry blossom (4)L1020988 L1021023 P5190193ps

Olen käynyt läksiäisissä, äitienpäivälounaalla, vapputorilla ja Virossa. Riuduin kotona stressin ja ahdistuksen kourissa, ja reissussa pääsin vihdoinkin vain olemaan ja rauhoittumaan. Teki erittäin hyvää! Olen toukokuussa kokeillut bujoilua eli bullet journalin kirjoittamista, ja yritän koota siitä myöhemmin kokemuksia tänne blogiinkin.
  Cherry blossom (2)L1020985.DNG P5190214ps

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti piristäisi päivääni :-)